Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Speranţa Focşani este noua campioană judeţeană la futsal tineret


   Ziua finalelor la futsal a adus duminică seara, în Sala Polivalentă, peste 700 de spectatori cărora cele șase echipe care au evoluat pe parchet le-au oferit un spectacol palpitant și agreabil. La rândul lor, spectatorii au creat o atmosferă de mare competiție, ca și majoretele de la Colegiul Național Unirea din Focșani, cu spectacolul lor de grație și frumusețe etalat în pauzele dintre jocuri.
Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, cu sprijinul partenerilor, Direcția Județeană de Sport și Tineret Vrancea și Fede-rația Română de Fotbal, prin programul Grassroots România, a ofe-rit premii constând în mingi de futsal, echipament sportiv și premii în bani.

Finala mare: Speranța Focșani – Voința Odobești 9-1 (6-0)
Au marcat: Iulian Negoescu – 4, Sorin Mîndrescu – 2, Ionuț Căpățînă, Andrei Ciornei, Răzvan Crăciun respectiv Vasile Bălosu.
Speranța: Cosmin Trifan, Andrei Ciornei, Florin Florea, Ionuț Căpățână, Răzvan Crăciun, Sorin Mîndrescu, Lucian Brânzăi, Iulian Negoescu, Alberto Fieraru, Alin Åžonțu. Voința: Teodor Dorobăț, Claudiu Călin, Daniel Bălosu, Vasile Bălosu, Ionuț Ilie, Cosmin Milea, Vlăduț Balaci, George Duca, Åžtefan Norocea, Ionuț Nichita, Ciprian Rugină.
   Finala mare a Campionatului Județean de futsal pentru tineret, organizat de Asociația Județeană de Fotbal, a fost câștigată într-o manieră categorică de Speranța Focșani, în fața merituoasei fina-liste, Voința Odobești, alcătuită în totalitate de jucători odobeșteni. Învingătorii, cu un lot alcătuit din fotbaliști valoroși, cu bogată experiență competițională au marcat cu lejeritate șase goluri în prima parte a meciului și patru în cea de a doua.
Finala mică: FC Mărășești – Euromania Dumbrăveni 5-3
Au marcat: Vlăduț Amariei – 3, Georgian Dima și Ionuț Galavan respectiv Liviu Tîrcă -2 și Marius Suvac.
FC Mărășești: Dragoș Drăgan – Åžtefan Luca, Bogdan Grigorică, Ionuț Galavan, Georgian Dima, Cosmin Pădure, Laurențiu Petrea, Vlăduț Amariei. Euromania: Vlad Basarabescu – Marius Crăciun, Adrian Preda, Marius Suvac, Ionuț Tâlvăr, Liviu Târcă, Ionuț Manu, Laurențiu Lera, Mitică Popa, Adrian Bratu.

Georgian Dima – cel mai bun jucător, Bogdan Grigorică – golgeter

   Euromania Dumbrăveni, echipă plină de buni jucători de fotbal a avut avantajul la posesie, dar FC Mărășești a contraatacat necruțător și a câștigat menținându-se în topul formațiilor de futsal tineret ale Vrancei. Să ne amintim că prima ediție a Campionatului a fost câștigată de echipa din Mărășești,    atunci, sub alt nume și cu alți jucători. Dacă există continuitate în rezultate, înseamnă că există preocupare pentru continuitate și în formarea jucătorilor.
   De altfel, deloc întâmplător, FC Mărășești, pe lângă locul al treilea, a mai câștigat titlul de cel mai bun jucător al competiției, prin Georgian Dima, proaspăt reținut în lotul lărgit Under 16 al României la fotbal, și pe cel de golgeter, prin Bogdan Grigorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?