Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Colegiul Naţional Unirea reprezintă Vrancea la etapa zonală a Cupei Coca Cola


   Finala Cupei Coca Cola, competiție de fotbal între licee, organizată de Coca Cola și partenerul său, Vodafone România, a adus față în față formațiile Colegiului Național Unirea din Focșani și Liceului Teoretic „Emil Botta” din Adjud. Cu un lot format din majoritatea handbaliști, adjudenii au dominat teritorial, au dat minute bune senzația că se vor impune, însă focșănenii au lovit decisiv pe contraatac și s-au impus cu 4-1. Partida a avut un moment psihologic în ulti-mul minut al primei reprize, când adjudeanul Mihai Stoian a trimis mingea în bară din lovitură liberă de la 10 metri, dictată pentru șase faulturi de joc ale uniriștilor. 
   În repriza a doua, după 2-0, adjudenii au scos portarul și au atacat cu un jucător de câmp în plus, dar au fost sancționați rapid cu alte două goluri. Reușita adjudenilor a aparținut lui Mihai Stoian, însă era prea târziu ca echipa sa să mai întoarcă rezultatul, mai cu seamă că rataseră cu ușu-rință cele patru-cinci ocazii de gol pe care le avuseseră până atunci. Organizatorii au premiat și cea mai frumoasă galerie a competiției, cea a Colegiului Național Unirea, coordonată impecabil de directorul Colegiului, Cornel Noană. „Uniriștii”   s-au calificat la faza regio-nală, programată la Iași. 
La turneul final de la București (25-26 mai) vor participa 6 echipe de băieți și 6 de fete (câte două din Ca-pitală și câte una din fiecare centru de joc din țară), care vor lupta pentru titlul de campioană a României la futsal, la nivel de licee, dar și pentru marele premiu. Câștigătorii vor intra în cantonamentul de la Mogoșoaia, locul unde se pregătesc și „tricolorii” lui Victor Pițurcă, și vor fi răsplătiți și cu tablete din partea sponsorului principal. Echipele înscrise vor concura în faza pe oraș, în cele 24 de județe în care se organizează centre de joc, pentru ca cele mai bune echipe să meargă mai departe în faza pe regiune. 
   Cupa Coca Cola 2013 la minifotbal este organizată de Ministerul Educației, Gazeta Sporturilor și Compania Coca Cola România, în colaborare cu Fede-rația Română de Fotbal, iar la nivel județean prin contribuția comisiei de fotbal din cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean, respectiv a profesorilor Stănel Saragea și Viorel Paizan.
Finala județeană: Colegiul Național Unirea – Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud 4-1
Colegiul Național Unirea: Cristian Ilie, Andrei Panaite, Alexandru Vîlu, Florin Ciobotaru, Cristi Nica, Eusebiu Postolache, Iulian Jugaru, Bogdan Scînteianu, Eduard Gurău, Laurențiu Croitoru. Antrenor: Viorel Paizan.
Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud: Radu Gafton, Gabriel Băncilă, Gabriel Stoian, Paul Popa, Dragoș Bulimar, Victor Tătărăscu, Alexandru Rusu, Robert Gutunoi, Vlăduț Bîzgan, Octavian Podaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?