Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO: Vladimir Duşinschi este preşedintele TNL Vrancea


   Vladimir Dușinschi a fost ales președinte al organizației județene Vrancea a Tineretului Național Liberal. Conferința de alegeri a avut loc, sâmbătă la prânz, în prezența conducerii TNL. Au participat președintele TNL România, deputatul Florin Alexe, președintele Clubului Studenților Liberali, deputatul Radu Surugiu, reprezentantul TNL în Lymec, Claudia Benchescu, vicepreședinții TNL România, deputatul Costel Alexe și ministrul secretar de stat Mircea Fechet. De asemenea, la eveniment a fost prezent și președintele PLDM, deputat George Mocanu.
   Delegații prezenți la Ateneul Popular i-au ales pe membrii Biroului Politic Terito-rial, compus din 8 vicepreședinți și 10 membri, precum și 6 membri supleanți. Vicepreședinți au fost aleși Ioana Bîrsan, Florin Ovidiu Mărgărit, Cătălin Profir, Ionuț Bulancea, Cristian Zîrnă, Ciprian Alexandru Epure, Daniel Vasile, Alexandra Nedelcu. Membrii Biroului Politic Teritorial sunt Tatiana Ciobotaru, Cosmin Buzăianu, Valentin Chilian, Ciprian Diniță, Florin Stavarache, Alin Dirilie, Cosmin Toacă, Daniel Trofin, Bogdan Hîrțescu și Nelida Dima.
   Vladimir Dușinschi este membru PNL din 2005, iar printre activitățile derulate în perioada cât a fost președinte interimar al tineretului liberal din Vrancea se numără „Lampioniada” și Ziua Filmului de la Mărășești. După alegerile din TNL Vrancea a avut loc ședința Biroului Politic Național TNL. A fost ultima ședință înainte de alegerile pentru desemnarea noii conduceri TNL România, care va avea loc în data de 18 mai și unde vor fi prezenți peste cinci mii de delegați.
   Președintele TNL România, deputat Florin Alexe, a arătat că ședința are loc la Focșani în semn de apreciere pentru activitatea derulată de Tudorel Trofin la nivelul conducerii TNL. La alegeri au fost prezenți și președintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru și deputatul Laurențiu Å¢igăeru Roșca, care le-a captat atenția tinerilor cu un fragment din filmul 300-Eroii de la Termopile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?