Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Ryan Gosling şi Charlize Theron ar putea juca într-un film despre Oscar Pistorius


   Actorii Ryan Gosling și Charlize Theron ar putea juca într-un film inspirat de drama atletului sud-african Oscar Pistorius, informează site-ului publicației Le Nouvel Observateur. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, numele celor doi actori sunt vehiculate în multe cercuri de la Hollywood, în legătură cu un proiect cinematografic inspirat de drama atletului Pistorius. În noaptea de 14 februarie, Oscar Pistorius, atletul sud-african care concurează cu proteze întrucât are ambele picioare amputate, a împușcat-o mortal pe iubita lui, modelul și actrița Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani, cu patru focuri de armă.
   Canadianul Ryan Gosling, care și-a anunțat recent intenția de a-și lua o pauză în cariera de actor, ar urma astfel să îl interpreteze pe Oscar Pistorius, iar actrița Charlize Theron, ea însăși fost manechin, ar urma să o interpreteze pe Reeva Steenkamp.
   Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Născut și crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la școală, unde avea note foarte mici și se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorțat și s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan și-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în „Mickey Mouse Club”, popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artiști de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera și Justin Timberlake. 
   Charlize Theron este câștigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004), și mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) și „Hancock” (2009). Actrița a jucat, alături de Viggo Mortensen în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, și a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică „Tânăra adultă/ Young Adult” (2011).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?