Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Ciorbiţă uşoară


Ingrediente:
4 pulpe,
1 morcov,
1 țelină,
1 ceapă,
1 gogoșar,
2 cepe verzi,
50 g tăiței,
2 roșii,
pătrunjel,
mărar,
sare,
piper,
cimbru,
smântână.
  Mod de preparare:
Dai un clocot pulpelor, verși apa, le speli și le dai la fiert în apă cu sare. Spumuiești, adaugi ceapa, morcovul și țelina. Când pulpele sunt aproape fierte, le scoți din supă pe care o strecori. Adaugi gogoșarul și ceapa verde tocate mărunt, lași să fiarbă, adaugi morcovul și țe-lina fierte, date pe răzătoare, tăițeii și spre sfârșit roșiile date pe răzătoare, strecurate de semințe. Condimentezi, presari mărar și pătrunjel verde. Servești cu smântână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?