Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Inima Mihaelei Roberta, salvată de formularul S2 E112


   O fetiță de 10 ani, din Focșani, va fi operată pe cord la începutul lunii aprilie într-o clinică din Germania, după ce a obținut de la Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea formularul S2 E112. Tatăl fetiței a trimis ieri un e-mail pe adresa „Monitorul de Vrancea”, prin care mulțumește cotidianului nostru pentru faptul că l-a îndrumat cum să obțină formularul.
   Gheorghe Teodorescu povestește că fetița sa a fost diagnosticată cu malformație de cord și urmează să fie operată în Germania pe 8 aprilie. „Mă numesc Teodorescu Gheorghe, locuiesc în Focșani și sunt tatăl unei fetițe superbe, pe nume Mihaela Roberta, în vârstă de 10 ani. Cu mult timp în urmă, fetița mea a fost diagnosticată cu o boală gravă la inimă, rezultatul fiind o operație pe cord, operație care nu a putut fi făcută în România din cauza complexității și a intervalului scurt de realizare. Datorită ziarului «Monitorul de Vrancea» și a unui material apărut în cotidianul dumneavoastră vizavi de copiii operați de malformații cardiace, am luat legătura cu domnul Cristi Cojocea, din Slobozia Ciorăști, care a trecut prin acest episod, operându-și copilașul în Germania, și care mi-a acordat tot  sprijinul și ajutorul plecării mele la aceeași clinică de specialitate, pentru realizarea operației fetiței mele!”, ne scrie Gheorghe Teodorescu.
   Tatăl mulțumește și reprezentanților Casei de Asigurări de Sănătate, pentru că i-a fost acordat formularul S2 E112, unui medic cardiolog de la Spitalul de Copii „Marie Curie” București, unui angajat al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar și lui Cristi Cojocea, care i-a acordat tot sprijinul necesar. „Vă rog din toată inima să relatați în «Monitorul de Vrancea» mulțumirile mele Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea pentru acordul obținerii formularului S112, domnului doctor cardiolog Alin Nicolescu de la Spitalul Marie Curie pentru demersurile făcute și profesionalismul de care dă dovadă în salvarea copiilor cu probleme cardiace, doamnei Danțiș Valentina de la Comisia pentru Protecția Copilului și nu în ultimul rând domnului Cristi Cojocea din Slobozia Ciorăști. Avem programare pentru intervenția chirurgicală pe data de 8 aprilie la clinica condusă de un chirurg român, Eugen Săndica, în Bad Oeynhausen, Germania. Dumnezeu să-i  binecuvanteze pe cei implicați în salvarea fetiței mele și nu în ultimul rând cotidianului cel mai bun din județ, Monitorul de Vrancea!Vă mulțumesc și vă doresc să aveți succes în tot ceea ce faceți, sunteți cu adevărat un ziar aproape de oameni și de nevoile lor”, mai scrie Gheorghe Teodorescu.
   Povestea lui Cristi Cojocea din Slobozia Ciorăști poate fi citită accesând următoarele două link-uri:
http://www.monitorulvn.ro/articole/bebelus-salvat-prin-formularul-s2-e112_2_120010.html
http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-ajutor-pentru-copiii-suferinzi-de-malforma-ii-cardiace_2_121608.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?