Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Au fost desemnate oraşele care vor găzdui turneele finale


   În urma analizării propunerilor depuse pentru organizarea Cupei României la minifotbal, ediția a-IV-a și a Campionatului Național de minifotbal, ediția a-VII-a, Comitetul Executiv al Federației de minifotbal din România a luat decizia organizării la:
– Piatra Neamț – Cupa României în perioada 27 – 30 iunie a.c.
– Hunedoara – Campionatul Național în perioada 4 – 7 iulie a.c.
   „Le urăm tuturor echipelor și jucătorilor angrenați în calificarea pentru cele două turnee finale din 2013, multă baftă și suntem siguri că și anul acesta vom reuși să constituim o echipă națională care să ne reprezinte țara la Campionatul European cu demnitate și responsabilitate”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de minifotbal din România. Viitoarea campioană a Ligii de minifotbal Vrancea, sezonul 2012-2013, pentru a se califica la Campionatul Național de la Hunedoara, va trebui să treacă de faza regională de precalificare de la Buzău sau Iași. Vicecampioana va reprezenta județul Vrancea la Cupa României de la Piatra Neamț. 
   În momentul de față 24 de țări și peste 600.000 de practicanți de minifotbal din întreaga Europă vorbesc aceeași limbă, a minifotbalului. Acest frumos sport este într-o continuă dezvoltare și anul 2013 ne aduce noi turnee naționale, dar și o nouă participare a României la Campionatul European de Minifotbal care va fi găzduit în luna septembrie de Germania, Croația sau Israel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?