Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Coliziune între o maşină a Jandarmeriei şi una de la Electrica


   O mașină a jandarmeriei vrâncene și una ce aparține Electrica s-au ciocnit sâmbătă, pe DN 23 A, în comuna Gologanu. Impactul a fost atât de violent, încât mașina Electrica, o Dacia Papuc, s-a răsturnat cu roțile în sus. În mașina Jandarmeriei, o Dacia Logan, se aflau trei jandarmi, iar în cea de la Electrica patru angajați. În urma accidentului, un angajat de la Electrica a fost rănit ușor. 
   Cei trei jandarmi se îndreptau spre comuna Tătăranu pentru a asigura măsurile de ordine la un meci de fotbal. Drumul lor s-a oprit la Gologanu, unde mașina Electrica, condusă de Aurelian Oprea, de 38 de ani, din Cotești, a ieșit de pe un drum lateral fără să acorde prioritate de trecere. Niciuna dintre cele două mașini nu a mai putut fi pornită, autoturismele fiind aduse la Focșani cu mașini specializate de la tractări auto. 
   Dacia Papuc aparține Agenției de Întreținere și Servicii Energetice (AISE) Focșani. Directorul Agenției, Octavian Anghel, a explicat că echipajul din Papuc finalizase intervenția la un deranjament și mergea la o altă intervenție. „Din cauza fenomenelor meteo extreme, colegii de la Sucursala de Distribuție ne-au solicitat să intervenim în zona de sud a județului, inclusiv Gologanu. Echipajul din Dacie terminase o intervenție și urma să meargă la un alt deranjament când s-a produs incidentul”, a declarat Octavian Anghel.
    Inspectorul Ionuț Groza, din cadrul Biroului Rutier Focșani ne-a precizat că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. „Din primele cercetări a reieșit că șoferul unui autoturism marca Dacia Papuc, ce aparține Electrica, nu a respectat semnificația indicatorului Stop și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, din dotarea Jandarmeriei, care circula pe drumul cu prioritate. În urma accidentului, o persoană, care se afla în mașina de la Electrica, a fost rănită ușor. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului rutier”, a explicat inspectorul Groza. 
   Indicatorul „STOP” a fost doborât în momentul impactului. Åžoferul care conducea mașina Electrica le-a spus polițiștilor că nici nu și-a dat seama că acolo este o intersecție. În ceea ce privește mașina Jandarmeriei, boțită serios, aceasta intrase în dotarea instituției de curând. Acum, jandarmii așteaptă finalizarea anchetei, pentru a afla cine le va repara mașina.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?