Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Oreste, asaltat de focşăneni la o lansare de carte


   Focșănenii au luat ieri cu asalt Librăria Alexandria din incinta Promenada Mall, unde a avut loc lansarea cărții „Cărarea Universului” scrisă de Doru Bem, volumul  fiind prezentat de cunoscutul realizator tv Oreste Teodorescu. Acesta a vorbit, în fața celor câteva zeci de oameni prezenți, printre altele, despre efortul de documentare pentru cunoaștere al autorului și despre valoarea cărții lansate. „Această carte a fost scrisă în patru ani de zile, din 2008 până în 2012, aproape cât un mandat de parlamentar. Este de apreciat efortul de documentare pentru cunoaștere al autorului, care a studiat și scrierea Sfinților Părinți. Cărarea este cea care ne cheamă pe noi. Iisus spunea: „Eu sunt calea, adevărul și viața”. Adevărul este un drum îngust, nu o autostradă cu mai multe benzi, care îți oferă mântuirea”, a spus Oreste Teodorescu.
   Autorul, Doru Bem, a vorbit, pe scurt, despre cartea sa, care cuprinde adevăruri de puțini cunoscute despre universul nostru interior, spiritual, dar și despre universul exterior. „Am încercat să prezint ce se întâmplă cu noi în această lume, lucruri pe care mulți nu le știm. De pildă, codex alimentarius, o lege adoptată în decembrie 2009, care va duce la un dezastru pentru agricultură și pentru alimentația noastră zilnică, prin care se dorește interzicerea produselor naturiste”, a spus Doru Bem. Acesta i-a invitat pe cei din audiență să încerce să își pună mereu întrebarea fundamentală „De ce?”, în legătură cu tot ce ne înconjoară.  
    Cei doi au fost întâmpinați cu multă căldură de focșăneni. La finalul prezentărilor, Oreste Teodorescu și Doru Bem au dat autografe aproape o oră și au făcut poze cu fanii din Focșani, unii dintre ei cumpărându-și și câte trei exemplare din cartea proaspăt lansată, dar și cărțile lui Oreste: „Codul lui Oreste”, „Demonii puterii în democrație” și „La sfârșit va fi începutul”.
   Oreste Teodorescu și Doru Bem vor poposi în Focșani astăzi și mâine, pentru a susține două cursuri despre spiritualitate și numerologie, începând cu ora 16.00, la Hotel Solar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?