Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Acţiuni dedicate apei, la liceul din Mărăşeşti


   Elevii și profesorii Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” din Mărășești au sărbătorit ieri, pentru a cincea oară consecutiv, „Ziua Mondială a Apei”. Tema activităților din acest an a fost „Dacă apa ar putea vorbi!”.
   Activitatea face parte din proiectul educațional „Viitorul începe cu V(ERDE)”, profesorii coordonatori fiind Lavinia Anghel, Cristina Iankovszky și Silvia Oancia. Cu acest prilej, au fost organizate concursuri de creații literare, de desene și diverse expuneri de materiale tematice. Au fost distribuite, totodată, pliante și flyere care cuprindeau sfaturi ecologice și metode de economisire a apei.
   Printre invitați s-au numărat Elena Matache- reprezentantă a societății ECO-X SRL, Ionuț Bulancea- consilier al primarului orașului Mărășești, cadre didactice și elevi ai Åžcolii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu”, precum și preșcolarii de la Grădinița „Lizuca” din localitate.
   Activitățile din cadrul proiectului vor continua și astăzi, când elevii liceului din Mărășești vor participa, pentru a doua oară consecutiv, la activitățile prilejuite de „Ora Pământului”. Elevii liceului, în parteneriat cu Primăria Mărășești, alături de deputatul PNL Laurențiu Roșca Å¢igăeru și Organizația PNL Mărășești vor folosi candele pentru a crea imaginea Mausoleului Eroilor- simbolul orașului. Activitățile se vor desfășura între orele 20.30 – 21.30. Acțiunea își dorește să tragă un semnal de alarmă în privința schimbărilor climatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?