Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Profesoara Maria Sterea, vizitată la spital de foşti elevi


   Profesoara Maria Sterea a fost vizitată la spitalul din București, unde este internată, de foști elevi, care acum sunt studenți sau chiar medici. Aceștia au aflat din presa locală de faptul că fosta lor profesoară suferă de o cumplită boală și au venit să-i ofere sprijin.
   Deși Inspectoratul Åžcolar Județean a trimis adrese în școlile din județ, prin care solicita sprijin financiar pentru profesoara de la Åžcoala Åžtefan cel Mare, Maria Sterea ne-a transmis marți seară, prin intermediul directoarei Maria Ariton, că nu dorește să fie publicat contul întrucât, deocamdată, nu știe dacă va fi sau nu nevoie de transplant de măduvă. „Datorită articolului publicat în ziar au copleșit-o foștii elevi, actuali medici sau studenți, au venit să o susțină. Au făcut acest lucru din considerație. A primit de la foștii elevi sentimentul de susținere”, ne-a spus Mihai Sterea, fiul profesoarei Maria Sterea.
   Acesta a precizat că deocamdată, tratamentul Mariei Sterea este suportat din bugetul Mi¬ nisterului Sănătății. Profesoara speră să se facă bine cu tratamentul actual.
   Colegii din școală dar și cei din ISJ au vrut să îi sară în ajutor deschizând un cont unde pot fi depuși bani, în eventualitatea unui transplant medular. Contul RO41RZBR0000060015458254 a fost deschis la Raiffeisen Bank Focșani pe numele lui Mihai Sterea. Acesta și-a dat acordul, în numele mamei sale, de a publica numărul contului.
   Reamintim că profesoara de biologie Maria Sterea a fost diagnosticată de medici cu leucemie acută monocitoblastică. În momentul de față ea este sub observație medicală la Clinica Fundeni din București.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?