Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Baschetbaliştii vor juca pentru locurile 7-12


   Formația de baschet CSM 2007 LPS Focșani a evoluat, la sfârși-tul săptămânii trecute, la Târgu Mureș, în una dintre cele patru grupe semifinale ale Campionatului Național U 23 la baschet. În sala de sport a Universității Petru Maior, focșănenii au întâlnit adversari puternici, în fața cărora au avut prestații aproape de nivelul de vârf al echipei, în condițiile în care valorosul Alin Olaru, unul dintre conducătorii de joc ai echipei, nu a putut face deplasarea la Târgu Mureș din cauza unor dureri la spate, iar un alt jucător foarte bun, Radu Vîrnă, a rămas la Focșani unde sâmbătă formația U 16 a LPS a susținut un joc foarte important – pe care focșănenii l-au și câștigat – pentru calificarea echipei în turneul semifinal al Campionatului Național. 
   Vineri seara, în primul joc, cel cu Dinamo București, focșănenii, cu excepția excelentului Andrei Neguroiu, au început timorați și au pierdut la scor, 69-106. A doua zi, la căpătul unei dispute dramatice, CSM  2007 LPS Focșani a fost întrecută cu 57-56 de BC Timișoara. Duminică dimineață, în ulti-mul joc al turneului, BC Târgu Mureș, care câștigase meciurile cu BC Timișoara și Dinamo București, s-a impus și în partida cu CSM 2007 LPS Focșani. Gazdele, cu un lot numeros, echilibrat valoric, din care fac parte și jucători care evoluează în Liga Națională, au câștigat fiecare sfert la diferențe rezonabile pentru adversari: 16-8, 15-10, 26-19, 24-18. În ultimul sfert, însă, focșănenii s-au apropiat la 11 puncte, după care, un atac ratat din poziție foarte bună, i-a scos din mână și gazdele s-au distanțat la 26 de puncte, diferență prea mare față de situația reală din joc.
   La sfârșitul turneului, antrenorul Petruț Mihai s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi care au făcut un turneu bun, foarte util în perspectiva următoarelor confruntări la nivel național care îi așteaptă. Inclusiv turneul pentru locurile 7-12 al Campionatului Național U 23. Pentru CSM 2007 LPS Focșani au jucat Andrei Neguroiu, Pîrvu, Chircă, Ionuț Neguroiu, Popovici, Lucian Å¢îbîrnă, Vechiu, Tănase. Pe banca de rezerve s-a mai aflat Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?