Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

În comă după ce a fost accidentat de un Volvo


   Doi bărbați din județul Brașov, care discutau la poarta unei persoane din Vizantea Livezi, au ajuns la spital ieri, după ce au fost loviți de o mașină, condusă de Vasilică Andonie. Una dintre victime, Gelu Strâmbei, este în comă, fiind trimisă ieri după-amiază, la un spital din județul Galați.
   Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate, drumul fiind acoperit cu pietriș. „Din primele verificări a rezultat că Vasilică A., de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volvo, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil acoperit cu pietriș și într-o curbă ușoară a pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a accidentat două persoane, care se aflau la o poartă. Una dintre acestea a fost rănită grav, iar cea de-a doua rănită ușor. A fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă”, a precizat inspectorul Aurel Cristian, din cadrul Serviciului Rutier Focșani.
   În urma impactului violent, Gelu Strâmbei, în vârstă de 45 de ani, a fost grav rănit. În primă fază, el a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral, comă Glasgow 7 puncte, otoragie dreaptă, plagă contuză frontală stângă și hematom orbital drept”. Bărbatul a fost internat pentru câteva ore în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, după care a fost transferat la un spital din Galați pentru investigații medicale suplimentare.
   Cea de-a doua victimă, Dorică Apetrei, de 46 de ani, a scăpat cu răni ușoare. Bărbatul a fost internat în Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Focșani și are, printre altele, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză și un traumatism de claviculă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?