Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Olimpicii la matematică, premiaţi


   Profesoara Rodica Gheorghiță, soția regretatului profesor cuzist Vasile Gheorghiță, a participat ieri, în calitate de invitat de onoare, la festivitatea de premiere a olimpicilor la matematică din întreg județul, 187 la număr. Ea a acordat patru premii speciale elevilor cu rezultate deosebite. Evenimentul a avut loc la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean.
   Festivitatea a început cu prezentarea unui scurt filmuleț, prin care elevii și cadrele didactice și l-au putut reaminti pe îndrăgitul profesor de matematică Vasile Gheorghiță, a cărei aniversare ar fi fost pe 1 aprilie. A urmat apoi premierea elevilor care au obținut rezultate bune în cadrul etapei județenei a olimpiadei de matematică, adresată elevilor de clasele V-XII.
   Elevii au primit cărți și diplome, provenite din donații sau cu ajutorul Consiliului Consultativ al Inspectoratului Åžcolar Județean. Diplomele au fost oferite de Daniela Sîrghie, inspector de matematică. La festivitatea au mai participat inspectorul școlar general Vasilica Zaharia, adjuncta acesteia Luminița Balaban și inspectorul Emil Radu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?