Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fuego cântă la Focşani şi Adjud


   Cunoscutul interpret Fuego a pornit într-un nou turneu național, de primăvară, intitulat „O lacrimă de cântec”, ocazie cu care își va lansa și noul album, cu același nume. Artistul va poposi în 12 orașe, printre care și Focșani, unde va concerta sâmbătă, 23 martie, de la ora 19.00, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Pe 24 martie, Fuego va fi în spectacol și la Adjud, de la ora 18.00,  la Casa de Cultură „Tudor Vornicu”.
   De această dată, Fuego aduce în dar fanilor săi, într-un concept nou, un spectacol de mu-zică ușoară, cu o regie spectaculoasă, fiind acompaniat de „Fuego Band”. Noul album, „O lacrimă de cântec”, pe care artistul îl va lansa în cadrul turneului, cuprinde 32 de cântece, cele mai frumoase și îndrăgite piese ale artistului, dar și piese noi, practic toată activitatea muzicală din ultimii doi ani a lui Paul Surugiu. „Mi-am propus prin acest album să vă ofer o clipă de sinceritate, o împletire de versuri și linii melodice așezate armonios, făurite pentru a readuce un moment de normalitate, de esență și tihnă”, spune artistul.  
   Totodată, în cadrul acestui turneu, Fuego pregătește încă o surpriză admiratorilor săi. El va lansa și DVD-ul „Un suflet românesc în cântece de odi-nioară”, cu înregistrarea spectacolului „Ce faci astă seară tu?”, susținut de Fuego în 2010, pe scena Teatrului „Mr. Gh. Pastia” din Focșani. Prețul unui bilet la spectacolul de la Ateneul Popular din Focșani este de 40 lei sau 50 lei, în funcție de locul din sală. Pensionarii și grupurile mari de elevi ar putea beneficia de reduceri la achiziționarea biletelor, au precizat organizatorii turneului.
   Turneul național al artistului este organizat de Asociația Culturală „Alternative Culturale”, împreună cu Agenția de Impresariat Artistic „Ioan Munteanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?