Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fostul spital din Odobeşti, administrat de Spitalul Judeţean


   Fostul spital din Odobești va intra luni, oficial, în administrarea Spitalului Județean de Urgență Focșani. Managerul Spitalului Județean, Constantin Mîndrilă, și edilul orașului Odobești, Daniel Nicolaș, ne-au precizat că luni se vor întâlni membrii a două comisii, una din partea primăriei, cealaltă din partea spitalului, pentru a finaliza toate procedurile legale în vederea dării în administrare a Spitalului Odobești. „Am primit hotărârea emisă de Consiliul Local Odobești prin care spitalul din localitate este dat în administrarea Spitalului Județean. Urmează ca atât spitalul cât și primăria să alcătuiască comisii care să preia-predea spitalul”, ne-a precizat Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean.
   Edilul orașului Odobești, Daniel Nicolaș, spune că în cel mult 30 de zile se va decide ce servicii medicale vor fi furnizate în fostul spital din localitate. „Luni se va întruni o comisie din partea primăriei și a spitalului pentru a realiza toate formalitățile legale de predarea clădirilor și a dotărilor. După care se va decide, de comun acord, ce servicii medicale vor putea fi realizate la Odobești. Cred că în cel mult 30 de zile se va decide acest lucru”, a afirmat primarul Nicolaș.
   Spitalul din Odobești a fost închis în urmă cu aproximativ doi ani de fosta guvernare pedelistă, în frunte cu Emil Boc. Cu ceva timp înainte ca unitatea să fie închisă de pedeliști, autoritățile locale au renovat mai multe secții. Anual, peste 4.000 de persoane erau tratate în acest spital, plus alte câteva mii care primeau îngrijiri la camera de gardă. Spitalul din Odobești deservea unei populații de peste 35 de mii de suflete.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?