Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cartea săptămânii: ”Fericirea începe azi”, de Jamie McGuire


   În această săptămână vă recomandăm lectura cărții „Fericirea începe azi”, scrisă de autoarea americană Jamie McGuire, ediție apărută în acest an la Editura Trei. „Fericirea începe azi” a devenit un fenomen al pieței de carte, înregistrând vânzări fabuloase, deși inițial romanul a fost publicat doar pe internet.
    Povestea o are ca protagonistă pe Abby Abernathy, care s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea și nu vorbește urât, are haine cuminți în șifonier. Crede că s-a distanțat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorința de un nou început este supusă provocărilor. Travis Maddox, șiret, isteț și acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – și trebuie – să evite. Travis își petrece nopțile câștigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului. Intrigat de rezistența lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viața lui printr-un pariu.
    Iată câteva dintre cronicile pozitive la adresa acestui roman: „Povestea relației dintre Abby Abernathy și Travis Maddox constituie o excelentă radiografie a adolescenței, cu toate frământările, visurile și frumusețea ei” – Reading, Eating & Dreaming, „Vă garantez că veți fi atât de captivați de această carte, încât veți lăsa orice altă activitate deoparte!” – BookWhisperer Reviews și „Am făcut o adevărată pasiune pentru personajele acestui roman – The Daily Quirk.
    Cartea are 440 de pagini și poate fi achiziționată la prețul de  37 de lei, din librării sau de pe internet. De asemenea, în mediul online puteți găsi cartea și în format electronic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?