Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Proiect pentru susţinerea elevilor cu dizabilităţi


   Elevii Liceului „S. Mehedinți” din Vidra îi vor ajuta pe colegii lor din cadrul Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă (CSEI) „Elena Doamna” din Focșani să își dezvolte competențele, să relaționeze și chiar să capete noi deprinderi în cadrul proiectului „Uniți în meserii”, ce tocmai a fost lansat. Potrivit inițiatorilor, acest proiect are drept scop dezvoltarea de competențe și abilități privind integrarea socială a elevilor cu cerințe educative speciale.
   Elevii Liceului „S. Mehedinți” au participat ieri, la activități de grup alături de colegii cu cerințe educative, învățând să confecționeze decoruri pentru salonul de servire, realizând în acest sens și o expoziție cu articolele confecționate.
   Proiectul „Uniți în meserii” își propune să determine asumarea responsabilităților și formarea atitudinii de toleranță și de acceptare a elevilor cu cerințe educative speciale. Proiectul se derulează sub coordonarea profesoarei Viviana Pavel și a inginerului Malvina Ghalayini, din cadrul Liceului „S. Mehedinți” din Vidra, iar din partea CSEI „Elena Doamna” din Focșani colaboratori sunt profesorii Mariana Mocanu și Garofița Iordache.
   Activitățile în cadrul acestui proiect vor continua și în perioada imediat următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?