Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Focşănenii, invitaţi să doneze jucării şi haine pentru o cauză nobilă


   Focșănenii cu suflet mare sunt așteptați sâmbătă,16 martie, în Piața  Unirii din Focșani, pentru a contribui, din puținul lor, la susținerea unei cauze nobile. Asociația „Exploratori pentru Viitor” derulează, în Grădina Publică, un proiect umanitar cu scopul de a strânge cât mai multe jucării, haine și cărți, ce vor fi donate apoi unor familii nevoiașe sau copiilor aflați în grija centrelor de plasament.
   În cadrul aceleiași activități, participanții vor putea asista la un concert dedicat doamnelor și domnișoarelor, vor fi împărțite pliante despre bunele maniere, va fi măsurată tensiunea arterială de specialiști, dar vor fi distribuite și materiale informative despre educația sanitară. În plus toți participanții vor primi din partea organizatorilor pe lângă sfaturi, și o îmbrățișare și un zâmbet cald, în semn de mulțumire pentru efortul făcut.
   Acțiunea de binefacere susținută de Asociația „Exploratori pentru Viitor” se va desfășura în Grădina Publică din Piața Unirii sâmbătă, între orele 10.00 – 14.30.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?