Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Diana Krall va concerta pe 30 iunie la Bucureşti


   Cântăreața americană Diana Krall revine pe 30 iunie la București, la Sala Palatului, într-un concert de promovare a celui mai recent album al său, „Glad Rag Doll”, informează organizatorii, Events.
   Diana Krall a vândut peste 6 milioane de albume în Statele Unite ale Americii și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor de jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cel mai bine vânduți artiști ai timpului ei și singura cântăreață cu opt materiale discografice care au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și opt premii Juno, nouă discuri de aur, trei de platină și șapte cotate multi-platină.
   „Glad Rag Doll”, cel mai recent album al său, a fost lansat la sfârșitul lui 2012, în octombrie. Antrenant și aventuros, discul explorează sunete, instrumente și muzicieni noi. Albumul se dezvăluie ascultătorului în acel moment remarcabil când timpul dispare, iar muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret. Toate sunt reînnoite în imaginația lui Krall. Artista își numește simplu creația „un album cu cântece și dans”. „Am intrat cu toții în studio ca și cum piesele ar fi fost scrise ieri. Nu am vrut să fac piese pentru o perioadă anume sau o înregistrare nostalgică”, spune Krall. De fapt, acestea sunt melodiile pe care Krall le-a contemplat de-a lungul întregii sale vieți.
   Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, recompensată cu trei premii Oscar, și cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii 1920. Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.
   Biletele vor fi puse în vânzare joi și sunt disponibile la prețurile de 450 de lei, 400 de lei, 300 de lei, 250 de lei, 180 de lei, 130 de lei și 100 de lei, în funcție de distanța față de scenă.
   Diana Krall a mai concertat la București în noiembrie 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?