Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Elevi vrânceni, calificaţi la regionala concursului de matematică „Haimovici“


   Județul Vrancea va avea reprezentanți în cadrul fazei regionale a Concursului de Matematică „Adolf  Haimovici”, ce se va desfășura la Iași în cursul lunii mai.
   La profilul economic județul nostrum va fi reprezentat de mai mulți elevi de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani.  Este vorba despre George Stanciu și Bety Elena Leancă, ambii elevi în clasa a X-a, alături de Gabriela Șteafan și Elena Puiu, elevi în clasa a XI-a, Ana Maria Dobre, Aura Dinu și Claudia Chiriac, cu toții elevi în clasa a XII-a. 
   Profilul uman este reprezentat la această etapă regională de Mădălina Blîndu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național ,,Unirea” din Focșani. La profil Tehnic s-au calificat Ioana Grosu elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic ,,Edmond Nicolau”, Ionelia Sîmbotin elevă în clasa a XII-a la aceeași unitate de învățământ și Andrei Severin, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic ,,Gh. Balș” din Adjud.
   La profilul Științele naturii, cei mai buni s-au dovedit a fi Ștefan Șandru și Ștefan Negoiță, ambii elevi în clasa a IX-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza”. De asemenea, tot la același profil s-au mai calificat „cuzistul” Alexandru Tănase, elev în clasa a X-a, „uniristul” Flavius Scînteianu, elev în clasa a XII-a și Cristian Codruț, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național ,,Al. I. Cuza” din Focșani.
   Concursul de Matematică ,,Adolf  Haimovici” este organizat în parteneriat cu Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași. Premierea elevilor la faza județeană va avea loc joi, la ora 12.00, în sala mare a Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea.
   Tabelul cu premianții îi puteți vedea AICI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?