Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Chuck Norris la 73 de ani: Peste 30 de roluri, de la “Walker, poliţist texan” la “Eroi de sacrificiu”


   Actorul american Chuck Norris, care a împlinit duminică 73 de ani, a avut peste 30 de roluri în filme de cinema și televiziune și a devenit un model pentru actori și iubitorii de arte marțiale. După ce a servit în Forțele Aeriene americane, a devenit un foarte popular expert în arte marțiale și și-a fondat propria școală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut în anii ‘60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee.
   A devenit celebru în lumea întreagă cu rolul din serialul „Walker, Texas Ranger / Walker, polițist texan”, în care a ajucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul „Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”, lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de țări și a avut peste 1 miliard de telespectatori zilnic.
   Cel mai recent film al său este „The Expendables 2 / Eroi de sacrificiu 2”, în care joacă alături de alți actori celebri pentru filmele de acțiune: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke. Printre filmele în care a jucat se numără „Codul tăcerii” (1985), „Operațiunea Delta Force” (1986), „Asasinul mafiei” (1991), „Emisarul iadului” (1994), „Misiune pentru președinte” (2000), „Eroi de sacrificiu 2” (2012).
   Chuck Norris este, de asemenea, autorul a mai multe cărți și scrie săptămânal pe WorldNetDaily.com. Actorul promovează importanța exercițiilor fizice cu ajutorul Total Gym, un aparat de gimnastică ce este vândut în peste 80 de țări din lume.
   Este căsătorit cu Gena Norris, alături de care are doi copii gemeni, Dakota și Danilee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?