Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Nicu lu’ Tănase a plâns cu lacrimi amare pe umărul blond al Lenuţei


   Pinalty a ațipit, sâmbătă, în timp ce Lenuța ținea un discurs mirobolant în fața celor câțiva pedeliști adunați la Ateneul Popular din Focșani. Atât de interesat a fost dânsul de platforma dânsei încât a plecat imediat după ce s-a adresat audienței căscătoare.
   Secărel și-a demonstrat din nou uluitoarele capacități ’telectuale, nefiind capabil să citească propoziții din trei cuvinte scrise pe câteva foi. De altfel, a și rătăcit o foaie și atunci s-a rupt firu’, iar bâlbâiala a fost atât de cumplită încât un coleg deputat, Rădulescu pe numele lui, nu s-a putut abține să nu-i transmită: „E greu în politică, nu?” Åži cum prostia nu doare, Secărel a comparat-o pe Lenuța cu Ecaterina Teodoroiu. Zi-le la ăia care-ți scriu discursurile să-și dea demisia, că te faci de râs, chiar și în fața pedeliștilor. La final, a grăit cum că a renunțat la dorința de a fi președintele filialei din Vrancea a pedeleului, de parcă s-ar fi îngrămădit cineva să-l aleagă.
   Nicu lu’ Tănase, ăla de face circ în Consiliul Local, a plâns cu lacrimi amare pe umărul blond al Lenuței, că nu mai e președinte la pedeleu’ din Focșani și că ce se face el, că nu mai poate merge la Congres, nemaifiind șefuleț.
   Colac peste pupăză, în afara discursului ei, Lenuța a stat tot timpul cu ochii-ntr-o tabletă, jucând probabil Angry Birds sau făcând shopping online, o poșetuță, niște pantofiori, o rochiță…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?