Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Viitorul Focşani a bătut pe Steaua Bucureşti, în finala Cupei Mauro


   Sâmbătă, 2 martie, s-a desfășurat la Călărași cel mai important turneu de fotbal în sală pentru copii și juniori, și anume Cupa „Mauro”,  ediția a IV-a, care a avut și anul acesta un real succes. Peste 250 de copii și juniori au participat la unul dintre cele mai tari turnee organizate în sud-estul României. Singurul club din Vrancea care a onorat invitația organizatorilor a fost Viitorul Focșani, club care a participat cu grupa 2003.
   Cu Nicuță Oprea și Manuel Ivanciu pe banca tehnică, focșănenii au reușit ceea ce puțini credeau, să câștige competiția. În finală, Viitorul Focșani a furnizat o mare surpriză și a trecut cu 2-0 (1-0) de Steaua București.

Rezultatele clubului de pe Milcov:
Viitorul Focșani – Junior Călărași 1-0, Steaua București – Viitorul Focșani 2-0, Viitorul Focșani –  Academia Hagi II 2 – 2, Viitorul Focșani –  Stars Brăila 4-2, Viitorul Focșani –  Academia Hagi II 7 – 0,

   În semifinale: Viitorul Focșani –  Academia Hagi I 3 – 1, În finală: Viitorul Focșani – Steaua București 2-0 (1-0). Golurile au fost marcate de Alexandru Lădaru și Aurelian Cătănoiu. Viitorul Focșani a jucat cu următoarea echipă: Grigore Alexandru, Atanasiu Alin, Alexandroiu Valentin, Alexandroiu George, Francesco Gasparini, Dragoș Oprea, Roberto Vrînceanu, Cătănoiu Aurelian și Lădaru Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?