Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Competiţie de şah la Şcoala „Ion Basgan”


   Åžcoala „Ion Basgan” din Focșani organizează, în perioada 1-2 martie, un turneu de șah pentru membrii „Clubului de șah”. Denumit „Criteriul primei rocade”, acesta  este primul concurs oficial de șah pentru elevii din clasele I și a II-a.
   Reprezentanții școlii sunt mândri de elevii care au făcut cinste la competițiile naționale, respectiv Iulian Dobre, Bianca, Alexandra și Ana Banciu și Aurelian Cristea. Organizatorii acestei manifestări sportive sunt profesorul de educație fizică și sport Marian Drăgan, directorul adjunct al școlii Gheorghe Sterea și Direcția Județeană de Sport a județului Vrancea.
   După spusele organizatorilor, sunt așteptați să se dueleze în sportul minții peste 30 de școlari. „Suntem o școală cu tradiție în această disciplină sportivă, având numeroși câștigători la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar, sportivii participând la faza națională cu rezultate foarte bune. Am participat, de asemenea, la concursuri organizate de Federația Română de Åžah, având un titlu național pe echipe mixte. Ne dorim ca această competiție să fie una antrenantă și să descoperim viitorii iubitori de șah, care să depășească rezultatele prezente”, a spus profesorul de educație fizică și sport Marian Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?