Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Progresul Focşani tratează Cupa României cu seriozitate


   Echipa de futsal Progresul Focșani (locul 4 în Liga I) va susține astăzi, de la ora 16.00, primul meci oficial din acest an în Cupa României. Calificată în faza optimilor de finală, gruparea de pe Milcov va evolua pe terenul echipei Dunărea Călărași, o formație care s-a calificat în optimi după ce a trecut în prelungiri, scor 8-7, de United Clinceni. În campionatul ligii a II-a, formația din Călărași se află pe locul 2.
   Jocul de astăzi, de la Călărași, va fi transmis în direct de postul Digi-sport 3, în deschiderea meciului oficial dintre România și Belgia (ora 18.00). Focșănenii, antrenați de Petrache Gurguiatu și Elvis Ilaș tratează jocul de la Călărași cu multă seriozitate și nu concep decât calificarea. Pentru confruntarea de astăzi, echipa de pe Milcov nu se poate baza pe serviciile lui Sorin Popa, jucător care este accidentat. Partida va fi arbitrată de Sebastian Capțan și Doru Balmuș, ambii din Galați, iar bucureșteanul Vali Ioniță este observator federal. Lotul a făcut deplasarea spre Călărași încă de ieri pentru a fi evitată oboseala.
   Celelalte partide din această fază a competiției sunt: Ceahlăul Piatra Neamț-CS Dava Deva 9-5, Inter Teliu Brașov-Clujana Cluj 2-13, City’us 2 Tg. Mureș-ACS Smart Ionescu București 6-4. Joi, 28 februarie: CS United Galați-ACS Od. Secuiesc (ora 18.00), CSMS Iași-KSE Tg. Secuiesc (ora 18.00); Vineri, 1 martie: Inter Gheorgheni-Spicom Sf. Gheorghe (ora 20.00); Sâmbătă, 2 martie: CS Infopress Od. Secuiesc-City’us Tg. Mureș (18.00)

România – Belgia, în preliminariile pentru „Europene”

   Naționala de fotbal în sală va susține ambele manșe pentru preliminariile Campionatului European la Călărași. „Tricolorii” vor juca astăzi și mâine în compania Belgiei în Sala Polivalentă de la Călărași. Meciul tur va avea loc astăzi de la ora 18:00 urmând ca returul să se joace mâine de la aceeași oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?