Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Ţinutele de pe covorul roşu la gala premiilor Oscar, marcate de bun gust şi reţinere


   Rochiile diafane și fără bretele și coafurile ondulate au oferit defilării de pe covorul roșu de la gala premiilor Oscar de duminică seara un aer de glamour al vechiului Hollywood, relatează Reuters. „Nu existat niciun rateu în acest an, toată lumea a avut gusturi foarte bune”, a spus Avril Graham, editor de modă și frumusețe la revista Harper’s Bazaar.
   În vârstă de 22 de ani, actrița din ‘Silver Linings Playbook’ Jennifer Lawrence, premiată cu un Oscar pentru interpretarea ei, i-a impresionat pe criticii de modă cu rochia ei albă și fără bretele semnată Christian Dior Couture, la care a asortat un lung colier care îi cădea pe spate.
   Actrița, care este imaginea brandului Miss Dior de la Christian Dior și care a purtat creațiile acestui designer la toate ceremoniile de până la Oscar, a spus că a fost singura rochie pe care a încercat-o pentru eveniment. O altă reprezentantă a brandului Dior, Charlize Theron, a purtat de asemenea o rochie albă și fără bretele din partea casei de modă franceze.
   Å¢inutele cu spatele gol au fost un trend popular pe covorul roșu, în contextul în care starurile feminine au optat pentru siluete lungi și slabe în acest an. Amanda Seyfried, vedeta din ‘Les Miserables’, a ales o rochie cu spatele gol, gri deschis, semnată Alexander McQueen, în timp ce o altă vedetă feminină din film, Anne Hathaway, premiată pentru cea mai bună actriță în rol secundar, a primit critici amestecate pentru rochia sa roză din satin, fără bretele și cu spatele gol, semnată Prada.
   Anne Hathaway ‘a avut o nuanță de Audrey Hepburn în rochia sa pastel de la Prada’ și cu scurta sa tunsoare, a spus Graham. Amy Adams, nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru ‘The Master’, a uimit publicul cu o rochie din tul gri, fără bretele și lungă până la pământ, semnată Oscar de la Renta.
   În contrast cu ținutele albe au fost actrițele care au ales culori aurii, gri închis și strălucitoare. Jessica Chastain, nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru ‘Zero Dark Thirty’, a abordat stilul glamour al Hollywoodului din epoca de aur, cu o rochie aurie din paiete și fără bretele, creație Armani Prive.
   Hal Rubenstein, editor la InStyle, a spus că alegerile din acest an de pe covorul roșu au dovedit ‘reținere’. „Formele au fost puternice, dar simple, nu foarte împodobite. A fost cu adevărat o imagine armonioasă de sus până jos”, a spus Rubenstein. Strălucirea metalică a fost un alt trend pe covorul roșu, având-o în frunte pe Naomi Watts, nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru ‘The Impossible’, care a purtat o rochie cu aspect de gri închis prinsă de un singur umăr, creație Giorgio Armani.
   O bună impresie au făcut și Catherine Zeta Jones, într-o rochie aurie din paiete semnată Zuhair Murad, și Halle Barry, cu o rochie Versace mulată, cu dungi argintii și negre.
   O apariție aparte a fost cea a primei doamne a SUA, Michelle Obama, care, dintr-o înregistrare video de la Casa Albă, a anunțat câștigătorul la categoria cel mai bun film. Ea a purtat o rochie argintie Naeem Khan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?