Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Spectacol dedicat Zilei Îndrăgostiţilor


   Casa de Cultură din Panciu a găzduit, vineri seară, pe 15 februarie, un spectacol dedicat Zilei Îndrăgostiților, pregătit de elevii Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza”, îndrumați de profesoarele Cristina Herea și Adina Matei. Evenimentul central a fost concursul, la care au participat șase perechi de adolescenți, care au trebuit să convingă juriul că merită să primească titlul de „Cei mai frumoși îndrăgostiți”.
   Cuplurile au parcurs mai multe probe, și, atât fetele, cât și băieții, au trebuit să demonstreze că își cunosc foarte bine partenerii. Ei au avut de răspuns unor întrebări-capcană, au dansat și și-au făcut declarații de dragoste. Foarte aplaudate au fost probele de dans, în care partenerii nu au putut să se atingă și au dansat fie cu o portocală, fie cu un balon între ei. O altă probă inedită a fost cea în care fiecare băiat a trebuit să-și recunoască partenera, legat la ochi. Din spectacol nu a lipsit jucăușul Cupidon, în permanență pus pe glume, hărțuit de un Drăcușor care încerca să-l îndepărteze de perechile de îndrăgostiți.
   În final, juriul, prezidat de directorul adjunct Luminița Irimescu, din care au mai făcut parte profesoarele Lidia Marin, Violeta Chivoiu, Beatrice Harțuche și Luciana Irimescu, a desemnat drept câștigătoare perechea formată din Delia Georgescu și Silviu Mîrza. Fiecare a fost re-compensat cu inimioare de pluș, dulciuri, dar și cu „Certificate de îndrăgostiți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?