Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Vrâncenii şi-au aflat adversarii de la „Braşov Indoor Cup“


   Organizatorii tradiționalului turneu de fotbal pentru juniori, „Brașov Indoor Cup”, programat în perioada 15-17 februarie la Brașov, au stabilit componența seriilor, în care au fost plasate și echipele vrâncene care au confirmat participarea la cea mai importantă întrecere de fotbal juvenil. După ce grupa 2001 de la Prosport Focșani   s-a clasat pe locul 2 la ediția de anul trecut, la ediția din acest an s-au înscris patru cluburi din Vrancea: Viitorul Focșani, CSM Focșani, Prosport Focșani și Galactic Focșani.
   Competiția este programată în perioada 15-17 februarie respectiv 22-24 februarie. Până în acest moment la competiție s-au înscris 77 de echipe din: România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria și Ucraina.  În 2012, formația de la Prosport a mai primit un premiu, acordat lui Marian Milea, jucător care a primit titlul de cel mai bun jucător al turneului. Clubul CSM Focșani s-a clasat pe locul 5 la categoria de vârstă Under 10 și pe locul 6 la Under 11, iar Alexandru Lăudatu a fost golgeterul turneului, cu 12 reușite.
   Disputele din acest an vor avea loc la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, la sala Forex, la sălile de sport ale Åžcolilor Generale numărul 11 și 19 și a Colegiului de Informatică, în sala de sport de la Tîrlungeni și în cea a Liceului Moroianu din Săcele. „Brașov Indoor Cup a ajuns la a patra ediție și este o prefață a Brașov Junior’s Cup, competiție care se va desfășura la vară și la care participarea va fi mult mai numeroasă, cu multe echipe din străinătate. Acum vom avea peste 400 de partide în cele 7 săli și putem spune că Brașovul este capitala fotbalului mic din România”, a precizat Ciprian Jurubescu, organizator. La categoria Under 7 fiecare meci va avea o repriză de câte 25 de minute, în timp ce la celelalte categorii – U8, U9, U10 și U11 – se vor juca două reprize de câte 15 minute.

Grupa 2004 (Under 9):
Seria B:

CSM Focșani I, FC Bența Brașov I, Corona Tîmpa Orange Brașov, FC Miercurea Ciuc.

Seria C:
Viitorul Focșani, ACS Steagul Roșu Brașov, FC Vaslui I, ACS Kinder Tg. Mureș.

Seria F:
CSM Focșani, Corona Tîmpa 05 Brașov, Unirea Dej, Dinamo II București.

Grupa 2002 (Under 11) – în sală
Viitorul Focșani, CS Dinicu Golescu Cîmpulung Muscel, ACS Steagul Roșu I Brașov.

Grupa 2002 (Under 11) – sintetic
CSM Focșani, FC II Brașov, Dynamik Craiova Alb, Fortuna Brazi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?