Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

11 locuinţe din Slobozia Bradului, branşate ilegal la reţeaua electrică


   Jandarmii au descoperit 11 locuințe branșate ilegal la rețeaua electrică, în timpul unei acțiuni desfășurate în comuna Slobozia Bradului.
   Miercuri, lucrători din cadrul  Detașamentului 1 Jandarmi Mobil au executat o acțiune de prevenire și combatere a furturilor de energie electrică în această localitate. „În urma controalelor efectuate, împreună cu lucrători ai Electrica Focșani, au fost depistate mai multe persoane  care se fac vinovate de săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și sancționată de articolul 208, Cod Penal și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută și sancțio-nată de art. 92, al.2 din Legea 123/2012”, au transmis jandarmii vrânceni. În total, cinci bărbați și șase femei cu vârste cuprinse între 22 de ani și 59 de ani au fost depistați în timp ce sustrăgeau energie electrică de la stâlpul din fața casei prin folosirea unor instalații clandestine.
   Acestora  le-au fost întocmite actele premergătoare săvârșirii infracțiunii de furt, documentele urmând a fi predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea continuării cercetărilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?