Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Record de temperatură negativă la Adjud


   Ieri dimineață s-a înregistrat la Adjud și Focșani cea mai mică temperatură din Moldova. Termometrele au arătat  -7 grade la Focșani și -8 grade la Adjud. Nici în zilele următoare nu ne așteaptă temperaturi foarte ridicate. Potrivit șefului Stației Meteo Focșani, noaptea și dimineața vor fi în continuare temperaturi negative, dar nu la fel de scăzute. Vom mai avea temperaturi de -2 și -3 grade Celsius. Vor fi dimineți cu ceață care ne vor face să resimțim frigul mult mai intens. Nu vor lipsi nici precipitațiile „Se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. Încep de miercuri seară, dar cele mai multe vor fi joi”, ne-a declarat Florin Lăcătuș, șeful Stației Meteo Focșani.
   Potrivit meteorologilor, la nivel național, joi, vremea va continua să fie mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Cerul se va înnora treptat în toate regiunile. Noaptea, precipitațiile se vor semnala pe arii extinse în sudul, estul și centrul țării și vor fi mai ales ninsori la munte și în Transilvania, ploi, lapovițe și ninsori în Oltenia, nordul Munteniei și al Moldovei și numai ploi în sud-estul țării.
   Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în sudul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime între -3 și 8 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?