Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Curs gratuit pentru diriginţii de la ţară


   Diriginții claselor a VI-a, a VII-a și a VIII-a din mediul rural sunt invitați să se înscrie la cursurile gratuite privind „Consilierea și orientarea în carieră a tinerilor”. Înscrierile se fac la Casa Corpului Didactic Vrancea până pe data de 20 februarie, în limita celor 25 de locuri disponibile, acceptarea fiind în ordinea înscrierilor. 
   Programul de formare face parte din activitățile proiectului ACTIV – Abilități de Carieră pentru Tineri, Investiție în viitor, are 41 de ore și 11 credite și se va derula în zilele de 22 și 23 februarie la sediul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, începând cu ora 9.00. Cursanții vor primi un Ghid pentru profesori și manuale pentru elevii cărora le sunt diriginți.
   Cursul gratuit „Consilierea și orientarea în carieră a tinerilor” va avea loc la Casa Corpului Didactic, fiind organizat în parteneriat cu Asociația Alternative Sociale Iași. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Casei Corpului Didactic, www.ccdfocsani.ro, secțiunea Noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?