Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şi-a reclamat nevasta că a fugit de acasă cu maşina şi 20 de mii de euro


   Un bărbat din Focșani a reclamat la poliție că soția a plecat de acasă cu o sumă mare de bani și cu mașina, care i-ar aparține lui. Nevasta ar fi „fugit” chiar în ziua în care bărbatul și-a sărbătorit ziua de naștere, respectiv ieri.
   Din spusele reclamantului a reieșit că în noaptea de joi spre vineri, și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai mulți cunoscuți și cu soția. Ieri dimineață, la ora 5.00, femeia ar fi luat din casă suma de 20 de mii de euro și cheile mașinii și dusă a fost. O echipă de cer-cetare din cadrul Poliției municipiului Focșani s-a deplasat la imobilul în care locuiau cei doi, situat în Focșani, pentru a verifica dacă aspectele sesizate de bărbat se confirmă.
   Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader, a confirmat că a fost primită o sesizare cu privire la acest incident. El a adăugat că se fac verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-au produs faptele, urmând ca în funcție de rezultate să se facă și încadrarea juridică a faptei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?