Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Avanpremieră mondială la Balada: „Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare”


   Cinematograful Balada din Focșani va fi în acest sfârșit de săptămână unul dintre locurile în care va avea loc avanpremiera mondială a filmului „Hansel și Gretel: Vânătorii de vrăjitoare” (2013). Acesta este primul film pe care publicul focșănean îl poate vedea în același timp cu iubitori ai filmului de pe întreg mapamondul. Filmul va rula sâmbătă și duminică, de la orele 17.00 și 19.00. Pelicula de acțiune, fantastic și horror va avea premiera în România pe 1 februarie 2013. Povestea filmului, pe scurt, este următoarea: la 15 ani de la înfricoșătoarele evenimente din căsuța de turtă dulce, Hansel și Gretel sunt doi neîntrecuți vânători de vrăjitoare. Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mai mulți copii. Prețul unui bilet la film este 5 lei.
   În acest sfârșit de săptămână continuă și medalionul cinematografic în memoria cineastului Sergiu Nicolaescu. Sâmbătă, de la ora 15.00, focșănenii pot vedea filmul „Poker”, iar duminică, tot de la ora 15.00, „Ultimul corupt din România”. Ambele filme sunt oferite focșănenilor în mod gratuit, la inițiativa președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, alături de Primăria Focșani și Ansamblul „Å¢ara Vrancei”.
   Åži la Casa de Cultură din Odobești sunteți invitați la film duminică, când, de la ora 11.00, este programat filmul „Uimitorul om păianjen”.
   Cu prilejul zilei Unirii Principatelor Române, elevii de la Åžcoala Ge-nerală din Faraoanele au putut urmări ieri filmul „24 Ianuarie – O zi importantă”, oferit de Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești, datorită unui parteneriat între aceste instituții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?