Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Prahovenii au fost mai buni


   Echipa de baschet Under 23 a CSM 2007 Focșani a pierdut ieri restanța din cadrul Campionatului Național, 46-79 (21-44) în fața echipei CSU Ploiești, meci care s-a disputat în Sala Sporturilor din Focșani și care a contat pentru liga a 2-a. Jocul ar fi trebuit să se dispute inițial pe 20 decembrie 2012, la Focșani, dar echipa din Ploiești nu a putut ajunge în orașul de pe Milcov din cauza intemperiilor (ninsoare și viscol).
   Focșănenii, antrenați de Mihai Petruț au început cu trac și s-au speriat de valoarea adversarei, care, după primul sfert al partidei a condus cu 28-4. A urmat un al doilea sfert al partidei mai bun pentru gruparea de pe Milcov, cu Radu Vîrnă în formă deosebită, dar greșelile din apărare și imprecizia la aruncările de trei puncte au făcut diferența până la finalul jocului.
   Prahovenii s-au impus pe merit și au demonstrat că se anunță a fi una din candidatele la o medalie. În confruntarea de ieri, CSM 2007 Focșani a evoluat cu: Olaru, Andrei Neguroiu, Ionuț Neguroiu, Chircă, Vechiu, Mirea, Popovici, Pîrvu, Å¢ibîrnă, Tănase, Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?