Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Policlinica Spitalului Judeţean a rămas fără medic cardiolog


    Policlinica Spitalului Județean de Urgență Focșani nu va mai avea medic cardiolog de la 1 februarie. Medicul primar cardiolog Tiberiu Giurgea, cel care asigura asistența medicală în cadrul Cabinetului de Cardiologie, a decis să plece la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani. Pe 10 ianuarie, acesta a promovat examenul organizat în vederea ocupării postului scos la concurs, astfel că de la 1 februarie el va acorda servicii medicale în cadrul Compartimentului de Cardiologie al Spitalului Militar. „La concursul organizat pentru ocuparea postului de medic primar cardiolog în data de 10 ianuarie s-a prezentat medicul Tiberiu Giurgea. În urma rezultatului obținut, acesta a fost încadrat ca medic cardiolog în cadrul Compartimentului de Cardiologie al Spitalului Militar de Urgență începând cu data de 1 februarie”, ne-a declarat locotenent colonel Sorin Ivan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar. Compartimentul de Cardiologie al Spitalului Militar dispune de 6 paturi.
   Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență au precizat că, până când va fi găsit un medic cardiolog care să ofere consultații în cadrul cabinetului de cardiologie al Ambulatoriului de Specialitate, asistența medicală a pacienților va fi asigurată de medicii cardiologi din cadrul Secției de Cardiologie a unității medicale. „De la 1 februarie, medicul cardiolog al Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență a decis să își înceteze activitatea. Deocamdată, asistența medicală va fi asigurată, prin rotație, de către medicii cardiologi din cadrul Secției de Cardiologie. Între timp, vom căuta soluții încât să identificăm un medic specialist cardiolog care să poată asigura asistența medicală până când vom reuși să ocupăm acest post prin concurs”, ne-a precizat Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean.
   Reamintim că în luna noiembrie, Secția de Oftalmologie a Spitalului Județean  a rămas fără medic, deoarece doctorul Veronica Enache, care lucra în această Secție, a decis să plece tot la Spitalul Militar de Urgență Focșani. Momentan, până la găsirea unui medic care să lucreze în Secția de Oftalmologie a Spitalului Județean, asistența medicală este asigurată de cei doi medici de la Cabinetul de Oftalmologie din cadrul Policlinicii unității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?