Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Fondurile laboratoarelor de analize medicale pot fi verificate online


Pacienții din Vrancea care trebuie să-și facă analize medicale de laborator pot afla online ce laboratoare mai dispun de fonduri. Asta pentru a se evita situațiile în care pacienții sună la toate laboratoarele de analize pentru a găsi un loc disponibil. Mai exact, la adresa http://www.casan.ro/casvn/pharmacy/laboratory-reports-list/dateStart/03-02-2015/page/1, asigurații pot vedea ce sume de bani au cheltuit laboratoarele de analize medicale. Potrivit legii, furnizorii de servicii medicale au obligația de a raporta online valoarea consumată în fiecare zi. Toate raportările vor fi făcute până la ora 12:00 pentru situația zilei precedente, pentru vineri, sambătă și duminică raportarea va fi până luni la ora 12:00, iar pentru sărbătorile legale în prima zi lucrătoare până la ora 12:00.
În Vrancea, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea sunt 10 laboratoare de analize medicale, mai exact: Laborator Gașpar Garofa, Diamed Center, Medcenter, Materna, CM Simona, Medical Gisana, Clinica Sante, Sanomed, Gral Medical și Spitalul Militar de Urgență Focșani. De asemenea, tot pe site-ul CAS Vrancea, pacienții pot afla și de câte fonduri dispun clinicile de imagistică medicală.
Până în luna martie inclusiv, CAS Vrancea a alocat pentru laboratoarele de analize medicale suma de 678 mii lei, iar pentru clinicile de imagistică 450 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?