Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Shakira a pozat doar în sutien şi fustă


   Cântăreața Shakira și iubitul ei, fundașul Barcelonei, Gerard Pique, au decis să pozeze cu puțin timp până la nașterea primului lor copil. Campania face parte dintr-o inițiativă a UNICEF. Shakira, 35 de ani, calcă astfel pe urmele lui Demi Moore sau Britney Spears, care au pozat cu puțin timp înainte să nască. Dar cântăreața a decis să nu pozeze pentru coperta unei reviste și a postat fotografiile pe pagina personală de Twitter.
   Astfel, cei doi își intâmpină familia și prietenii la o petrecere virtuală în cinstea sosirii pe lume a primului lor copil. Împreună cu UNICEF, cântăreața și fotbalistul duc o campania pentru a determina oamenii să cumpere cadouri pentru bebelușii ce vor ajunge pe lume în țările defavorizate.
Fanii sunt întâmpinați pe site de un mesaj al celor doi. „După cum știți, curând vom întâmpina venirea pe lume a primului nostru copil. Pentru a sărbători acest lucru, am organizat o petrecere virtuală împreună cu UNICEF. Când vom primi cadouri pentru copilul nostru vom ajuta bebelușii care trăiesc în condiții sărace în lume”, spune Pique.
   Mesajul este continuat de Shakira. „Vrem să vă mulțumim anticipat și suntem foarte bucuroși că putem conta pe ajutorul vostru. Orice părinte care așteaptă sosirea unui copil împărtășește aceleași speranțe și dorințe pentru el ca și noi. Dar nu toți au aceleași posibilități. Împreună putem schimba asta”, spune Shakira.
   Portretele au fost realizate de artistul Jaume de Laiguana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?