Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

PICTORIAL SEXY: Megan Fox, într-o formă fizică de invidiat


   Starul din seria Transformers, Megan Fox, a reușit să revină la forma fizică de invidiat la doar patru luni după ce a devenit mama lui Noah. Actrița nu a ezitat să fie protagonista unui pictorial incendiar în revista americană Esquire. Actrița de 26 de ani pozează în lenjerie intimă, lăsând să se vadă forma sa fizică de invidiat. Considerată una dintre cele mai sexy femei în viață, Megan Fox a dezvăluit recent că a renunțat la produsele lactate pentru a scăpa de surplusul de greutate acumulat după sarcină.
   Megan și soțul ei, actorul Brian Austin Green (39 de ani), au devenit părinți pentru prima dată 27 septembrie, când s-a născut Noah. Actrița a declarat pentru Esquire că nu mai dorește să fie privită doar ca un sex-simbol. „M-am simțit fără putere cu acest statut. Mă consideram slabă. Un astfel de statut îți afectează personalitatea, pentru că oamenii nu ajung să te cunoască așa cum ești”, a declarat actrița.
   Megan Fox și Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărțit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.
   Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria „Transformers”. Actrița a fost concediată din distribuția celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler și cu Napoleon și a spus că „este un adevărat coșmar să lucrezi cu el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?