Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fratele pedelistului Corneliu Negru, implicat într-un accident rutier


   Daniel Negru, din Tulnici, fratele pedelistului Corneliu Negru, a accidentat ieri, o femeie. Accidentul s-a produs pe DN 2 D, la ora 8.15, pe raza comunei Vidra, iar cauza a fost neadaptarea vitezei la condițiile de carosabil acoperit cu gheață. Victima sa, o femeie de 65 de ani, din comuna Paltin, a fost rănită ușor.
   Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. „Din primele cercetări s-a stabilit că șoferul unui autoturism marca Dacia Logan, în timp ce se deplasa pe DN 2 D, pe direcția Focșani – Tulnici, în comuna Vidra, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de carosabil acoperit cu gheață, a derapat și a acroșat un pieton, care se deplasa pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a explicat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.
   Victima sa, Vasilica Tătaru a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, se va face și încadrarea juridică a faptei. Daniel Negru este pădurar la Ocolul Silvic Privat – Obștea Tulnici, după ce până în urmă cu un an a lucrat la ITRSV.
   În luna noiembrie a anului trecut, același Daniel Negru a fugărit cu un ciocan de marcat mai mulți tineri, care mergeau liniștiți pe o stradă din Focșani. El a coborât val vârtej din aceeași mașină cu care a fost implicat și în accident și l-a lovit cu piciorul pe unul dintre tineri. Scandalul a fost aplanat de un jandarm, care asigură paza sediului Curții de Conturi. În timp ce se îndrepta către serviciu, jandarmul  a observat că mai multe persoane se ceartă pe trotuar, așa că a intervenit pentru a aplana conflictul. Ulterior, la fața locului au ajuns mai mulți co-legi de-ai jandarmului, dar și polițiști.
   Persoanele implicate în scandal au ajuns la poliție pentru a fi audiate, iar polițiștii ne-au spus că pe numele lui Daniel Negru a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru că a purtat în locuri publice, fără drept, „obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?