Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Vrânceni, împreună putem salva vieţi!


   Cadrul legislativ actual le permite vrâncenilor să ajute la îmbunătățirea sistemului sanitar. Asociația „Salvați o viață” își propune să cumpere, cu veniturile direcționate de vrânceni, aparatură medicală performantă pentru Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.
   Conform cadrului legislativ actual, cei care doresc să sprijine Asociația „Salvați o viață” o pot face, în funcție de categoria din care fac parte. Societățile comerciale o pot face prin sponsorizare, în baza Legii nr. 32/1994 , aceste sume fiind deductibile conform art.21 din Codul fiscal în limita a 20% din impozitul pe profit datorat. Persoanele fizice care obțin venituri din activități independente pot efectua sponsorizări conform art. 48 din Codul fiscal, iar salariații prin redirecționarea a 2% din impozitul anual.
Membrii Asociației îi îndeamnă pe vrânceni să aleagă oricare dintre aceste opțiuni pentru a veni în sprijinul Asociației. „Alegând o formă de sponsorizare sau de redirecționare a 2% din impozit către Asociația noastră, veți contribui la îmbunătățirea sistemului sanitar în faza  prespita-licească”, transmite  Emilia Åžtefănescu, președintele Asociației. „Stă în puterea noastră, a tuturor, să contribuim cu o lacrimă pentru a alina oceanul durerii celorlalți!”, spune și asistenta medicală Marinela Nica, membră a Asociației.
   Codul de identificare fiscală al Asociației „Salvați o viață” este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?