Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Închisoare cu suspendare pentru o partidă de amor cu o copilă de 13 ani


   Închisoare cu suspendare și 2.500 de euro despăgubiri morale este pedeapsa aplicată de judecători unui bărbat de 26 de ani, care s-a iubit cu o copilă de 13 ani. Costel P., care este originar din Golești, a fost condamnat în decembrie 2012 de magistrații Judecătoriei Focșani pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Pentru partida de amor cu copila de 13 ani, care s-a petrecut în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2012, Costel a primit 3 ani și 4 luni închisoare cu suspendare. Acesta își va executa pedeapsa sub supravegherea consilierilor de probațiune.
Printre obligațiile fixate de instanța de judecată se regăsește și cea de a nu intra în legătură cu victima. „Obligă inculpatul la 2.500 de euro ori echivalentul în lei la data plății cu titlu de daune morale către partea vătămată”, se arată în aceeași sentință, care nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. 
   Reamintim că bărbatul de 26 de ani a fost trimis în judecată de procurori după ce tatăl fetei a depus plângere la poliție. Omul a aflat de aventura lui Costel cu fiica sa și tot el a fost cel care a cerut despăgubiri civile în cuantum de 2.500 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?