Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fiul nelegitim cere SUSPENDAREA incinerării lui Sergiu Nicolaescu


   Regizorul și actorul Segiu Nicolaescu ar fi avut un fiu nelegitim. Potrivit unor surse, la Registratura Judecătoriei Sectorului 1 din București a fost depusă o cerere pentru suspendarea incinerării maestrului Sergiu Nicolaescu. Este posibil să fie vorba despre presupusul fiu pe care Sergiu Nicolaescu l-ar fi avut în urma unei povești de dragoste, în anii ‘55. Cererea nu a primit număr de înregistrare, deci nici termen de judecată.
   Solicitantul ar fi depus și o cerere de stabilire a paternității. Numele presupusului fiu al regizorului nu a fost făcut public.
   Prof. Dr. Monica Pop a declarat la Antena 3 că o analiză ADN pentru stabilirea paternității ar putea fi făcută și pe baza probelor existente deja, și asta pentru că Sergiu Nicolaescu a fost internat în spital pentru diverse afecțiuni.
   Într-un interviu acordat în 2010, Sergiu Nicolaescu mărturisea că este convins că are un copil cu o femeie căsătorită, pe care a cunoscut-o în 1956. La ceva timp după ce idila lor a luat sfârșit, femeia a adus pe lume un copil, căruia regizorul era convins că îi era tată. Cu toate acestea, potrivit unui alt interviu cu regretatul cineast, acordat în 13 decembrie 201, Sergiu Nicolaescu mărturisea că cel mai mare regret al său este faptul că nu a avut copii. „Am făcut multe filme, am avut multe meserii în cinematografie, dar familie din păcate nu am. Eu puteam să am acum strănepoți. Dintotdeauna mi-am dorit copii, dar așa a fost să fie”, a adăugat Sergiu Nicolaescu.
   Conform programului inițial al ceremoniilor funerare, incinerarea lui Sergiu Nicolaescu urmează să aibă loc astăzi, la ora 12, la crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?