Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Arbitrul Alin Samoilă, acuzat că a bătut un tânăr în noaptea de Revelion


   Un arbitru de fotbal din Focșani, care este și antrenor la Clubul CSM Focșani, Alin Samoilă, este acuzat că a lovit un tânăr în noaptea de Revelion. Scandalul ar fi pornit de la faptul că tânărul l-a călcat pe picior pe Samoilă în timpul unui dans. Alți martori la incident susțin că tânărul ar fi intrat peste arbitru în baie, apoi i-a făcut „ochi dulci” soției acestuia.
   Într-un email trimis redacției „Monitorul de Vrancea” și Federației Române de Fotbal (FRF) un cititor povestește cum s-a întâmplat totul. „Recent, mai bine zis la ora 05.10 pe data de 01/01/2013 a avut loc un eveniment cel puțin scandalos la un local din Focșani. Åžtiți cum este de Revelion? Toată lumea se distrează, dansează, plătește să se simtă bine într-un loc public, într-un restaurant. Ei bine, acolo se afla și angajatul dumneavoastră (al FRF-n.r.) în persoana lui Samoilă Sava Alin. Acesta, bine afundat în aburii alcoolului, s-a hotărât să pocnească pe cine apuca în stânga și în dreapta doar pentru că a fost călcat pe picior la o horă. Åži  astfel victima sa, Lucian T., s-a ales cu o fractură de piramidă nazală cu deplasare și un ochi bine umflat. În cele din urmă, când a fost imobilizat și îndrumat de către ceilalți invitați în afara localului, acesta înjura și urla cât îl țineau plămânii: «cine e mă ăla că îl omor, unde e mă ăla……!» Domnilor, din afirmația făcută tocmai de huliganul dumneavoastră , reiese faptul că nici măcar el nu știa cine este victima”, scrie cititorul nostru.
   Acesta se întreabă dacă nu cumva FRF ar fi trebuit supus unui test psihologic. „Poate nu realizați dumneavoastră, însă pe mine mă apucă groaza să mă gândesc că o persoană atât de instabilă psihic ajunge atât de aproape de copilul meu la grupele de copii CSM Focșani. În prezent, se fac toate demersurile necesare pentru a ne asigura că agresorul va ajunge în instanță și va răspunde pentru faptele sale”, adaugă cititorul nostru.
   Un alt martor, ne-a povestit că „Alin Samoilă a snopit în bătaie un tânăr în noaptea de revelion în incinta unui restaurant din Focșani. Victima nu a avut nicio șansă în fața agresorului, acesta atacându-l pe rindul de dans, reușind să-l pună la pământ și să-l umple de sânge. Imediat după altercație, arbitrul a fost urcat de soție în mașina unor prieteni, reușind să dispară. În timp ce se urca în mașină, acesta le râdea în față prietenilor victimei, spunându-le că el este cineva în orașul acesta și că nu o să pățească nimic”.

Lucian Trandafir

Victima a ajuns la spital, dar nu a rămas internată
 
   Victima a ajuns la spital. Potrivit informațiilor primite de la resprezentanții Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, Lucian Trandafir a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial și plagă contuză palpebrală ochi dreapt”. De asemenea, reprezentanții spitalului ne-au declarat că victima nu a rămas internată. Din informațiile primite de la poliție, incidentul nu a fost reclamat la 112, însă victima poate depune plângere.
   Contactat de reporterii „Monitorul de Vrancea”, arbitrul Alin Samoilă nu a dorit să discute pe marginea acuzațiilor ce i se aduc. „Nu am ce să comentez. Nu pot comenta un email. Oricine poate trimite un email și poate spune orice. Nu știu despre ce este vorba”, a precizat arbitrul Alin Samoilă.

31 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?