Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

FOTO! Copil de 5 ani și o femeie de 31 de ani, din Vrancea, răniți într-un grav accident în Buzău; mașină ruptă în două, în urma impactului!

Un grav accident rutier cu trei autoturisme implicate, dintre care două, conduse de șoferi vrânceni, s-a produs în această seară pe DN2 E85, la ieșirea din localitatea buzoiană Poșta Câlnău. Accidentul a fost anunțat de Centrul Infotrafic al Poliției Române  la ora 18.30.

Potrivit reporterbuzoian.ro, o mașină a fost ruptă în două. În jumătatea din față, o femeie a rămas captivă, iar pompierii s-au chinuit minute în șir să o scoată.

Cealaltă jumătate a mașinii s-a înfipt în zidul unei case.

Din primele date de la fața locului, la intrare în Poșta Câlnău, a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme conduse pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Unul condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, altul condus de către un șofer de 34 de ani, din Vrancea și al treilea condus de un șofer în vârstă de 51 ani, din Vrancea.

„În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Poșta Câlnău, a indicat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 50 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie din Poșta Câlnău și alți 2 pasageri din autoturismul șoferului de 34 de ani, un minor de 5 ani și o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea.

În cauză se va întocmi dosar penal iar politiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

„Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.  Se estimează reluarea circulației în 30-45 de minute”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?