Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO și GALERIE FOTO: A fost Revelion de pomină în Piața Unirii din Focșani!


   Focșănenii au ales, în număr mare, să petreacă noaptea dintre ani în Piața Unirii din Focșani, în compania unor vedete naționale și internaționale, care au dat tonul celei mai mari distracții din an. Înfruntând cu stoicism frigul, artiștii au încălzit repede atmosfera cu hituri moderne, dar și din anii 80, pentru cei mai nostalgici. Spectacolul a început cu Ansamblul Folcloric Profesionist „Å¢ara Vrancei”, apoi pe scenă au urcat Clejanii și taraful lor.
   Italianul Francesco Napoli, care a devenit celebru în anii ’80 cu piesa „Balla, Balla”, a făcut furori printre doamnele trecute de prima tinerețe, invitând pe scenă să cânte alături de el câteva focșănence. Spectacolul a continuat pe ritmuri de house cu DJ Sava &Misha, apoi cu Silvia (De La Vegas), care a oferit un CD cadou unei fete din public. Au urmat fetele sexy de la Like Chocolate și recitalul hip-hop care a încălzit și la propriu Piața Unirii, cu Puya. Acesta a oferit celor din public vin fiert. Înainte de miezul nopții a început recitalul americanilor de la C&C Music Factory, trupă dance celebră în anii 1990 pentru piesa „Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”. 
   Cel mai așteptat moment a fost spectacolul de artificii, flăcări FX, lasere și dansul trupei „One beat” de la miezul nopții. În primele minute din anul 2013, vrâncenii din Piața centrală au asistat la recitalul extraordinar al lui Brad Vee Johnson, fost component al cunoscutei trupe Boney M, alături de fetele de la Blaxy Girls.
   Alături de prieteni și rude, focșănenii au deschis câte o șampanie și s-au bucurat de trecerea în noul an.
   Petrecerea de Revelion a fost oferită tuturor vrâncenilor de președintele Marian Oprișan și Consiliul Județean Vrancea.
   În ediția Monitorul de Vrancea din 3 ianuarie puteți citi în exclusivitate interviuri cu toți artiștii care au urcat pe scenă la Focșani.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?