Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Fostul primar al comunei Broşteni, trimis în judecată


   Fostul primar al comunei Broșteni, Ion Bucur, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu. Potrivit anchetatorilor, una dintre infracțiuni constă în faptul că acesta a făcut o achiziție fără a organiza licitație în acest sens, iar cea de-a doua faptă este de abuz în serviciu, având în vedere că fostul primar a angajat cheltuieli peste limita bugetară.
   Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în primăvara acestui an, pe vremea când era primar al comunei Broșteni, Ion Bucur a achiziționat un buldoexcavator de la o firmă din Tecuci, cu prețul de aproximativ 240 mii lei, fără a organiza însă licitație, lucru care se impunea. De asemenea, în momentul în care a achiziționat utilajul, în conturile primăriei era suma de 205 mii lei, nu 240 mii lei atât cât a costat utilajul, diferența de bani urmând să fie plătită.
   Audiat fiind, fostul primar a spus că prețul buldoexcavatorului era foarte bun și dacă nu l-ar fi luat atunci, nu ar mai fi avut această ocazie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?