Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Profesorul Ionel Ambrosie, premiat cu diplomă de merit ştiinţific


   Zilele trecute a avut loc la Complexul Åžtiințific din Izvorani cel de-al patrulea Forum Național Åžtiințific, finala competiției științifice, organizată de Societatea Åžtiinței, Excelenței Umane și Sportului Universitar din România. La reuniune a participat și Ionel Ambrosie, profesor doctor de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, președinte al Societății Åžtiinței preuniversitare, sucursala Vrancea, înființată în luna februarie a acestui an.
   „A fost un forum științific național deosebit, cu o participare selectă din lumea sportului: Adrian Gagea, Leon Zăgrean – academician, Valeriu Atanasiu, Ioan Lador, cât și personalități și conducători de facultăți sportive, profesori universitari, prorectori și decani. Spre deosebire de alte ediții, conferința științifică s-a derulat și printr-un dialog între participanții din sală și comitetul științific din prezi-diu. Secțiunile lucrărilor pe cele trei paliere, educația fi-zică în sistemul de învățământ și în activități de plăcere, sport și performanță motrică și kinetoterapie și terapie ocupațională au adus în prim plan, prin prezentarea unor poster comprimate, teme, lucrări de cercetare, studii și referate care reflectă impactul fina-lităților sistemului educațional și de cercetare științifică asupra performanței sportive din România. Am prezentat o lucrare în care am dorit să demonstrez dependența producti-vității în muncă la nivelul stării funcționale a organismului și de pregătire fizică, pentru care am fost premiat cu o diplomă de merit științi-fic, cu drept de participare internațională„, a spus profesor-doctor Ionel Ambrosie.
   Acesta a precizat că își dorește o mai bună colaborare cu cei care sprijină fenomenul științific vrâncean. „Sper să fie o mai bună colaborare în anul care vine între membrii conducerii societății noastre științifice din Vrancea pentru a reuși să organizăm o conferință științifică județeană. Am transmis deja comitetului de organizare și cadrelor didactice participante la forum un mesaj și un salut cordial din partea profesorilor și antrenorilor, a societății științifice preuniversitare vrâncene, cât și din partea Inspectoratului Åžcolar Vrancea”, a mai spus profesor-doctor, Ionel Ambrosie.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?