Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Donează 2% pentru Asociația ”Salvați o Viață”


   Personalul medico-sanitar din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit, zilele trecute, echipamente de iarnă noi. Este vorba de jachete groase, care au fost achiziționate de reprezentanții Asociației „Salvați o viață”. „Asociația, în colaborare cu managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, medicul Vitalie Bețișor, a decis să achiziționeze jachete bicolore de iarnă la standardele mențio-nate în ordinul ministrului Sănătății, întrucât fondurile SAJ nu au permis achiziționarea acestora, iar munca de teren a personalului medico-sanitar impunea această achiziție. Ne bucurăm că în această perioadă a sărbătorilor putem să dăruim aceste echipamente. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi și au înțeles mesajul nostru. Sperăm că ne vor susține în continuare pentru că doar cu ajutorul dumnealor ne vom putea atinge obiectivele propuse”, ne-a declarat Emilia Åžtefănescu, președintele Asociației.
   În limita fondurilor care au fost strânse prin redirecționarea a 2% din impozit, au fost achiziționate 70 de jachete, care au prevăzute și veste. Conducerea SAJ Vrancea ne-a precizat că angajații sunt foarte încântați de achiziționarea jachetelor de iarnă, mai ales că fondurile instituției nu permiteau acest lucru. „Le mulțumesc celor care au contribuit cu 2%, deoarece cu ajutorul lor și prin intermediul membrilor Asociației «Salvați o viață» am reușit să achi-ziționăm o parte din echipamentele pentru iarnă. Pe această cale le doresc tutu-ror un an nou fericit, cu sănătate și multe realizări”, spune managerul Vitalie Bețișor.
   Persoanele care doresc să sprijine Asociația „Salvați o viață” pot să redirecționeze 2% din venit completând o declarație, pe care o pot depune până pe 1 mai la sediul SAJ din Focșani. Codul de identificare fiscală este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?