Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Medicii au fost colindaţi de corul Pastorala


   Atmosferă de sărbătoare, ieri, la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, unde managerul Constantin Mîndrilă a organizat un eveniment special pentru medici. Membrii corului Pastorala au fost prezenți în clubul spitalului, unde au cântat mai multe colinde. „Inițiativa domnului manager este extraordinară. Corul Pastorala este minunat, care pe mine, cel puțin de vreo 20 de ani, m-a încântat și l-am ascultat cu mare plăcere. De vreo câțiva ani nu a mai fost organizat așa ceva în Spitalul Județean. Ar fi minunat dacă astfel de acțiuni vor deveni o tradiție”, ne-a declarat medicul Ion Albu, șeful Secției de Ortopedie.
   Colindele interpretate de corul Pastorala au adus căldură și bucurie în sufletele medicilor, care au aplaudat minute în șir. Managerul Constantin Mîndrilă ne-a menționat că această acțiune va deveni o tradiție. „Am organizat acest eveniment special pentru medicii din cadrul Spitalului. Atmosfera a fost una impresionantă, ne-am simțit cu toții ca într-o mare familie. A fost un început foarte bun și vom face o tradiție din asta”, ne-a declarat șeful Spitalului Județean.
   Åži membrii corului Pastorala s-au simțit excepțional în prezența medicilor. Ei au promis că vor reveni de fiecare dată cu mare drag să îi colinde pe medici, dar și pe pacienți. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?